Povećana za 400-fold u 10 godina, kakve šanse novim očima uhvatili?2015 godine, prihodi od 164 milijuna Yuana, neto profit od više od 40 milijuna Juana, što je kao novi OTC tržištu poduzeće, novim očima poslovnih performansi nije manje vrijedna od neke tvrtke A-podijeliš. I prije deset godina, kada je tvrtka osnovana Tongji University sveučilišta znanosti NP, godišnji prihod je samo 37 milijuna.

Počeo od digitalnih rješenja oftalmoloških opreme, niz oftalmološka oprema su u Izložbeni prostor novim očima. Osnivač i predsjednik gospodin Tang Delin rekao istraživačke skupine, tvrtku je započeo s digitalna fundus kamera.

Više od deset godina, kada digitalni fotoaparati su utječe na tradicionalnoj filmskoj marketinga, postalo je teško za oftalmološke bolnice pružiti filmova za pacijente. Svjedok ovome, kao equipmentmaintenanceworker u oftalmološke bolnice, misao se obratio gospodin Tang: kreiranju digitalnih rješenja za tradicionalne filmu fundus kamera. Uspješna transformacija fundus kamera sa nedigitalne signala u digitalni signal, ne samo napravio skupe opreme nastaviti raditi, ali donio prihod od 20000 RMB za Mr.Tang. Uvidom u poslovne prilike, Mr.Tang dao ostavku i pokrenuo vlastiti posao.Gospodin Tang: "ove opreme htjeli biti eliminiran iz bolnice koja je provela 500 tisuća na digitalni strojevi. Ali treba nam ony 80 tisuća da bi strojevi koji se tiče prsta. Na taj način, veliki dio troškova će biti sačuvane i mi može držati strojevima teze. A ujedno će se spremiti puno vremena za liječnike jer više film treba ispisati."Prije 2015, sve fundus kamera u bolnicama su vrsta filma, 1200 jedinica u Kini i 10000 jedinica u cijelom svijetu. Do sada, tržište digitalne fundus kamere razvijen je potpuno.

Trenutno, nove oči se suprotstavlja novi problem: što dalje? Gospodin Tang cilj drugi oftalmološki stroj — — procjepnu svjetiljku. Procjepnu svjetiljku je potrebna oprema za oftalmološki pregled. Prije nego stignemo digitalni, postoje 12000 jedinica u Kini i 50000 jedinica u cijelom svijetu. Ako digitalne transformacije su po cijeni od 30 tisuća Yuana za svaku jedinicu, tržišne veličine je 1,5 milijardi Juana.


Što se događa nakon svih stare oftalmološke strojeva pretvoreni? Video-snimku sustav za kirurški mikroskop, snima cijelu operaciju, koja pruža savršeno rješenje za medicinske sukobe. Surađuje sa Zeiss, kad Zeiss prodaje kirurških mikroskopa, video snimanje sustava novim očima će se kupiti zajedno. Video snimak sustava neće se rabiti samo tvoj glas, nego i u ortopediji, neurokirurgije i drugim odjelima. To je veliko tržište i puno više koji se natječe cijena nego sistem u inozemstvo.