2016 AAO sastanak, ChicagoŠtand br.: 250-251


WelcometovisitShanghaiNewEyesintheupcoming2016AAOMeeting! Ourlatestophthalmicportableequipment:portabledigitalslitlamp, portablefunduscameraandotherproducts, willbeondisplayforyourexperienceandguidance!

Američke Akademije za Oftalmologiju (AAO) osnovana je 1980, sada ima više od 7000 članova. Kao svijeti #39; s najveći i najopsežniju znanstvene konferencije na oftalmologiju, AAO obuhvaća sva pitanja oftalmologije i specijalistima. To je najbolje mjesto za učenje o obrazovanju na mjesto s vršnjacima diljem svijeta. AAO izložba je također svijeti #39; s najbolja platforma da pruže međunarodne odnose oftalmologija medicinskih proizvoda i opreme, za pronalaženje kupaca, za razvoj novih tržišta i za promicanje međunarodni publicitet.

Glavne teme konferencije: katarakte, rožnice i vanjske bolesti, glaukom, intraokularne upale, uveitisa, oftalmologija, oftalmologija, oftalmologija, oftalmologija, oftalmologija, strabizma kirurgija, retinalne bolesti, staklastog bolesti, vizualni rehabilitacija i tako dalje.


Na zaslonu
Ručci Fundus kamera


HD slike i stabilne performanse

Nonmydriatic i širok pogled

Jednostavno rukovanje i prenosiv nositi

Servis velikih podataka i različitih načina za čitanje

Metak i spasiti, realnom vremenu prijenosa fundus fotografija putem Wi-FI
Prijenosni digitalni Procjepnu svjetiljku

AndStable visoke definicije slike

10 puta Magnification i Real-time prikaz visoke rezolucije slike za točniji detaljne prosudbe


Potpuno novi Optički Shemama velike vidnog polja

Profesionalni Optički dizajn za prednji fotografija pruža čist i jasan pogled.


Jednostavno rukovanje i izvrsna Prenosivost

Elegantan izgled sa Ergonomija i Humanized aplikacije, pruža praktični i moćan proizvod. Jedan gumb, HD prednji slika je zarobljen.


Nezavisna istraživanja i razvoj adapterom serije po novim očima