Razumijevanje znanja aktivno sa optometrista optometrijska ispita

Naočale

Čaša za prihvaćanje Optometrijska kada Većina ljudi su pasivni. Da bi se dobio točniji podaci ispitivanja oka, možemo napraviti neke promjene, tako da postaju "pasivno" u "aktivno", koje je potrebno razumjeti osnove optometrijska, aktivno sa optometrista testiranje, i poštujem stvarnost lom podataka.


Često fokus na osnovno znanje omogućava nam optometrijska optometrijska postići idealne rezultate, ne samo trebate znati neke također treba biti proaktivan optometrista optometrijska znanja testom.


Kao šaptalac in optometrijska i Visual meta fiksacija. Optičar u određivanje loma, često koristite pokazivač ili jezika sugerira da trebamo gledati na ciljeve, možemo dobiti najbolje savjete i čizma to možete učiniti kad je trebalo, je također treba aktivno surađivati optometrista navodeći stvarne vizije mogu vidjeti. Samo naše navedene vizije je stvaran, i će održavati točnost optometrijska, dobiju točne i optimalni stupanj korekcije.


U optometrijska, onima koji nose naočale također treba obratiti pažnju na stvarnost. Problemsshould ne brinite, u kontekstu efektivna komunikacija, i onda tražiti rješenja, treba aktivno komunicirati i optometrists dobiti najtočnije realno optometrijska stupnja.