Razvoj tržišta hirurških mikroskopa

Na osnovu primene, industrija je kategorizirana u neurohirurške i hirurške operacije, oftalmologiju, plastične i rekonstruktivne operacije, onkologiju, ginekologiju i urologiju, ENT i stomatologiju. Onkologija je najbrža aplikacija koja raste sa oko 20% udela zbog sve većeg broja raka širom svijeta. Na osnovu krajnjih korisnika, tržište operativnog mikroskopa klasifikovano je u kliniku lekara / stomatologa i bolnice. Bolnice su najveći krajnji korisnici.

Veći broj operacija i finansijske podrške od strane vlade, veći broj pacijenata i operacija i mogućnosti finansiranja pacijenata su glavni pokretači ovog segmenta. Nezavisne klinike raste sa značajnom stopom od 10% u predviđenom periodu. Procjenjuje se da je dostupnost manjih operativnih mikroskopa i industrije stomatologije u porastu potražnja za ovom sektorom.

Industrija je kategorizovana u stono, na kotačima, stropovima i zidnim uređajima. Tokom predviđenog perioda očekuje se da rastu na mikroskopima na kastelima u 2015. godini. Kompaktnost i bolje održavanje čišćenja ovih uređaja predstavljaju ključne karakteristike pokretanja rasta.

U 2015. godini tržište hirurških mikroskopa u Severnoj Americi dominiralo je globalnim prihodom prihoda, sa preko 30% udela zbog široke tehničke primjene i poboljšanih zdravstvenih ustanova u regionu. Očekuje se da će Azija Pacifik pokazati visok rast zbog prisustva ogromnog potencijala povezanih sa zdravstvenim uslugama u regionu. Indija i Kina očekuju da budu najbrže rastuće zemlje u regionu zbog ogromne populacijske baze i povećanja vladinih inicijativa za poboljšanje zdravstvene zaštite.


Šangaj New Eyes Medical Inc je sveobuhvatna korporacija koja integriše više sektora kao što su Medicinsko-investiciona, Menadžment, Digitalna oprema za razvoj oftalmologije, Proizvodnja i Generalni agent oko Kine američkih TTI Digital High Definition proizvoda. Vještine Neweyes razvile, Fundus Camera ; Optometrijska oprema ; Oftalmološki mikroskop ; Slit lampa , osvojili su autorsko pravo Narodne Republike Kine.

Više informacija o hirurškom mikroskopu : http://www.eyesmed.com/fundus-camera/