Fleksibilni i mobilni fundus obrada slike

U jednom ugrađenu kameru i Računalo, pet automatskih funkcija za poboljšana udobnost-od-iskoristiti, Monitor i indikator za operatera pomoći, navigacija stereotip i panorama fotografiju, bljesak niskog intenziteta i mirnom zatvarača zvuk.

Pouzdano otkrivanje i praćenje poremećajima mrežnice je ključ za osiguravanje kvalitetne skrbi i održavanje viziju svoje pacijente. Kao koji se krećeFundus kamera, to je savršena obrada slike pratilac. Zahvaljujući kamera je zabranjeno mydriatic operacija i precizan autofokus funkcija, dilatacija očiju nije potrebna. Svoje baterije pruža dodatnu fleksibilnost.


Šangaj nove oči medicinske Inc. jedan je od integriranje višestruke sektorima kao što su medicinski ulaganja, upravljanje, digitalne Oftalmoloških opreme razvoj, proizvodnju i generalni Agent oko Kina od Američkog TTI digitalni visoke definicije proizvoda. Vještine Neweyes razvijen,Fundus kamera;Optometrijska opreme;Oftalmološki mikroskopa;Procjepnu svjetiljku; pobijedili na Autorsko pravo od Peoplesand #39; s Republike Kine.

Više informacija o tomeFundus kamerahttp://www.eyesmed.com/fundus-camera/