Radna površina Fundus kamera

Radna površina Fundus kamera
Detalji o proizvodu

Hoćeš li veleprodaja medicinske, kirurške oftalmološke radna površina fundus kamera Proizvedeno u Kini od jednog od vodećih radna površina fundus kamera za oftalmologiju Proizvođači i dobavljači? Dobrodošli na provjeri cijenu kod nas.

TNF-505 sobe mydriatic digitalna fundus kamera integrira funkcije mydriatic i sobe mydriatic fundus fotografije. Na taj način, to može lako zadovoljiti zahtjeve dnevne ambulantne usluge za oftalmologiju, i također će biti snažan alat za fundus projekciju efikasan i kvalitetan fundus slika rješenje. Ona pruža Opsežan fundus slika sa visoke isplativosti. Vrh piksela, SLR sustava i odličan Optički sustav, su veće prednosti TNF505 fundus kamera od drugih Marki.


Vanjski SLR sustava, pruža korisnicima jednostavan pristup visoke rezolucije fotografija.

Vanjske SLR obrada slike sistem, ne jedini osigurati živih boja i bogate detaljima, ali ga čini lako za nadogradnju.Vrh piksela nudi fantastičan doživljaj sa detaljima.

Pruža 18 megapiksela slike i odličan očni obrada slike sistem. Na taj način, fotografija će ostati na kraju jasno nakon djelomičnog povećanja, koja je vitalna za dijagnosticiranje minimalne lezije.Integracija mydriatic i sobe mydriatic fundus fotografije


Integracija mydriatic i sobe mydriatic fundus fotografije, potpuno zadovoljava potrebe profesionalnih fundus pregleda i probira fundus.


Jednostavno sučelje i jednostavno rukovanje.

Jednostavan izgled, bogata obrada slike pomazu sustav i fokus sistem sa dva pomoćna dots, pozicioniranju čine operacije lako dostupna za čak i zelene ruke nikada ne koristite fundus kamera.Niske svjetiljke pucanje način

Kada odaberete pucanje način na niske svjetiljke, svijetle i jasne fundus fotografija može još steći. Istovremeno, pacijents udobnost može jamčiti u veliki way.


Upit